БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за поръчки над 34.99 лв

Доставка само за 3.99 лв - за поръчки от 10 до 34.98лв

Доставка само за 4.99 лв - за поръчки до 9.99лв

Доставката се извършва с куриер от фирма Рапидо до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн. Заплащането става в брой на куриера или с кредитна/дебитна карта.

Общи условия

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ
на  онлайн магазин КАЛЪФЧЕ

Mагазинa предлага на своите потребители сайта Kalafche.com във вида, в който e.

Kalafche.com има право да променя цени, количества, начин на плащане и доставка, технологията и дизайна на сайта без предварително известяване.

Kalafche.com има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.

Kalafche.com има право да закрие и/или изтрие информацията на/за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане.


Kalafche.com си запазва правото да прави промени и да актуализира настоящите общи условия по всяко време, без да е длъжен да уведомява потребителите си за това предварително.

За предоставянето на своите услуги Kalafche.com се нуждае от трите имена, град ,пощенски код, адрес за доставка,телефон за връзка, актуален e-mail и данни за фактуриране, ако потребителят желае да получи такава. Тази информация се въвежда лично от потребителят.При покупка от разстояние, в срок от 7 работни дни, клиентът има право да върне стоката по чл.52, ал.1, т.7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка.
Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл52,ал.1,т.8 от Закона за Защита на Потребителя. Задължение на потребителите е да се информират за извършените промени в общите условия. Всички цени са крайни и са съобразени с чл.52,ал.1,т.3 от Закона за Защита на Потребителя.
При желание на клиента се издава данъчна фактура.